Opinia Timisoarei

Accident groaznic in Timis. Masina spulberata de un autobuz plin cu calatori. Un om a murit, mai multi au fost raniti. Foto si video

TIMISOARA. Impact devastator, marti dupa amiaza, pe un drum din judetul Timis. Un autobuz in care se aflau 20 de oameni s-a izbit de un autoturism, in satul Sudrias. Un om si-a pierdut viata.

CITESTE SI: Accident violent. Un mort si o masina facuta praf, in urma impactului 

Cel care a dat alarma la numarul de urgenta 112 a anuntat ca unul dintre oamenii implicati in accident ar fi decedat, iar altii au fost raniti.

In urma accidentului rutier, o persoana a decedat si patru au fost ranite usor, iar a cincea persoana este transportata la spital”, a transmis ISU Timis.

Persoana decedata se afla in autoturismul care a fost facut zob in urma impactului.

„La fata locului sunt mobilizate 4 ambulante SMURD si SAJ, o ambulanta pentru victime multiple si o autospeciala complexa de stingere si descarcerare. A fost prealertat si elicopterul SMURD”, transmite IGSU.

UPDATE: Persoana decedata este un barbat de 33de ani.

Accidentul s-a produs pe DN68A, pe raza localitatii Sudrias. In autobuz se aflau 12 persoane dintre care 4 ranite usor (1 femeie de 62 de ani, transportata la spital cu contuzie de piramida nazala). In autoturism se afla un barbat care a decedat. Circulatia este blocata pe un sens. Pompierii au actionat cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o autospeciala de descarcerare, 2 echipaje SMURD, 2 autospeciale de transport personal si victime multiple, un ofiter si 15 subofiteri. De asemenea, la locul interventiei sunt 2 ambulante SAJ si echipaje de politie”, a transmis ISU Timis.

 

Exit mobile version