Opinia Timisoarei

Accident groaznic. 4 copile, surori, spulberate de o masina. O fetita cu piciorul amputat, adusa cu elicopterul SMURD la Timisoara. Video

TIMISOARA. Urmari teribile dupa un accident petrecut intr-un oras din vestul tarii.

CITESTE SI: Dusmanul din adancuri loveste din nou la Timisoara. ‘Iarba impecabila’ din Parcul Alpinet facuta praf de un ‘vechi prieten’. Video 

4 fete, surori, au fost izbite de o masina scapata de sub control de un sofer de 20 de ani de etnie roma. Nenorocirea s-a petrecut pe trotuar, sambata, chiar in centrul orasului Oradea.

Doua dintre victime au ramas prinse sub autoturism.

Echipaje SMURD si ale ambulantei Bihor au intervenit in mare graba la locul accidentului. Pana la sosirea salvatorilor, trecatorii s-au chinuit sa ridice masina pentru a elibera fetele, noteaza bihon.ro.

Uneia dintre cele patru surori, in varsta de 12 ani, i-a fost aproape amputat un picior in urma accidentului.

Din primele date, soferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, a patruns pe trotuar, a lovit un indicator rutier si a intrat in plin in grupul de fete.

Copila  cu piciorul zdrobit a fost adusa cu elicopterul SMURD la Timisoara.

Fetita a fost preluata de medicii de la Spitalul Judetean Timisoara si va fi supusa unei interventii chirurgicale.

Medicii timisoreni fac eforturi uriase sa salveze ce se mai poate din piciorul copilei cazuta victima soferului inconstient.

Doctorii din Oradea analizeaza acum posibilitatea trimiterii la Timisoara si a altei surori care are o fractura la nivelul bazinului.

Exit mobile version