Opinia Timisoarei

Accident grav pe soseaua Timisoara – Lugoj. Ambulanta izbita de o masina, 7 victime. Foto

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, vineri, la orele pranzului, pe soseaua ce leaga Timisoara de Lugoj, supranumita si Soseaua Mortii din pricina numarului urias de evenimente rutiere soldate cu morti si raniti.

CITESTE SI: S-au dat peste cap cu masina si au ramas captivi in caroseria zdrobita. Accident grav pe o sosea din Timis 

O autoutilitara a Ambulantei Timis si o Dacia Logan s-au izbit violent pe podul de la Remetea Mare, peste calea ferata, inainte de urcarea pe autostrada. Soferul masinii a lovit mai intai parapetele soselei si a ricosat in Salvare.

7 oameni au fost raniti, intre care o femeie e in stare foarte grava.

Ambulanta era in misiune si transporta un copil si pe mama acestuia la spital in Timisoara, cand s-a produs accidentul.

Mai multe ambulante, echipaje SMURD, pompieri si politisti au pornit in mare graba spre locul accidentului.

Traficul este blocat in zona, iar cozile de masini se intind pe cativa kilometri.

UPDATE: In total, in Ambulanta si in Dacia Logan se aflau 8 persoane. In Salvare: sofer, medic, asistent, copilul si mama acestuia. In Logan erau 3 persoane.

Dintre toti doar soferul Ambualntei a scapat fara nicio zgarietura. Alti doi au scapat cu rani usoare.

A avut loc o coliziune intre un autoturism si o Ambulanta. Soferul masinii se indrepta catre Lugoj pe DN 6, la un moment dat a patruns pe contrasens, nu se stie din ce motiv, unde a lovit o Ambulanta aflata in misiune. In urma impactului au rezultat 5 victime, soferul autoturismului, vinovat de producerea accidentului, pasagerul de pe scaunul din dreapta al masinii, precum si asistenta aflata in Ambulanta, dar si pacientul si mama pacientului care era transportat. S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Sirbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

UPDATE: Echipajele de interventie au decis sa ii transporte pe toti cei 7 raniti la spital pentru a se asigura ca sunt in afara oricarui pericol.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version