Opinia Timisoarei

Accident grav pe soseaua ce leaga Timisoara de sudul tarii. O femeie a murit

TIMISOARA. Impact mortal, sambata dupa amiaza, pe drumul ce leaga Timisoara de sudul tarii. O femeie de 59 de ani si-a pierdut viata, dupa ce a pierdut controlul masinii pe care o conducea si s-a izbit frontal de o alta masina.

CITESTE SI: Primele schelete iesite la iveala la sapaturile de pe ultimul sit arheologic pe traseul viitoarei sosele de Centura Sud la Timisoara. Unde s-au concentrat muncitorii. Foto 

Accidentul s-a petrecut in zona localitatii Sadova Veche. Femeia care a murit conducea dinspre Caransebes spre Orsova, iar intr-o curba a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, izbind un microbuz in care se aflau mai multi pasageri.

„Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în timp ce o femeie de 59 de ani, conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Orșova, într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală stânga cu un autoturism înmatriculat în Olanda, condus regulamentar de o femeie de 31 de ani”, transmit reprezenantii IPJ Caras Severin.

In urma impactului puternic, soferita de 59 de ani a murit pe loc.

Traficul in zona se desfasoara cu dificultate.

Exit mobile version