Opinia Timisoarei

Accident grav pe o sosea din Timis. Doi copii si parintii lor au fost raniti. Foto

TIMIS. Impact intre doua masini la primele ore ale zilei pe un drum national din Timis.

CITESTE SI: Parca a intrat in pamant. Fata disparuta langa Timisoara, parintii sunt framantati de ganduri negre. Daca o vezi, suna la 112! 

Accidentul a avut loc pe soseaua care leaga comuna Traian Vuia de Lugoj. Soferul unui autoturism a calcat prea tare pedala de acceleratie, iar intr-o curba a pierdut controlul masinii. Autoturismul a intrat pe contransens si s-a izbit de un alt autovehicul, care circula regulamentar.

In urma accidentului, soferul celui de-al doilea autoturism, sotia acestuia si cei doi copii au fost raniti.

Un barbat de 34 de ani a condus un autoturism pe DN 68A din directia Traian Vuia in directia Lugoj, iar la un moment dat nu a adaptat viteza la conditiile de drum, respectiv in curba, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un barbat de 50. In urma accidentului au rezultat 4 victime, respectiv conducatorul auto din autoturismul nevinovat, si trei pasageri cu varste cuprinse intre 6 si 44 de ani. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sarbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

sursa foto: INFO TRAFIC jud. Timiș

Exit mobile version