Opinia Timisoarei

Accident grav nu departe de Timisoara. Sofer mort, dupa ce s-a rasturnat cu camionul

TIMISOARA. Grav accident de circulatie pe o sosea din Timis, marti dupa-amiaza. Un autotren incarcat cu rapita s-a rasturnat pe drumul ce leaga localitatile Peciu si Uivar, iar conducatorul auto a murit.

CITESTE SI: Subprefectul Sorin Ionescu, mesaj pentru administratia Fritz, dupa ce o femeie a fost luata de SMURD din tramvai la Timisoara: Mai lasati postarile cu laude si verificati ca mijloacele de transport sa plece pe traseu in siguranta pentru cetateni 

Totul s-a intamplat la iesirea din Sanmartinu Sarbesc, cu putin inainte de ora 13.00. La locul accidentului au intervenit rapid pompierii, medicii si politistii. Pentru soferul de 41 de ani n-au mai putut face nimic.

Am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier la ieșirea din localitatea Sânmartinul Sârbesc, DJ 593 A.

A fost alertat Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara și trimiși la locul evenimentului 2 ofițeri și 5 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și două autospeciale de descarcerare.

În evenimentul rutier a fost implicat un autotren, încărcat cu rapiță, răsturnat pe carosabil.

Din nefericire, conducătorul autotrenului a rămas încarcerat și a fost declarat decedat de medicul de pe ambulanța SAJ”, transmit reprezentantii ISU Timis.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, conducea un autotren încărcat cu rapiță pe DJ 593 A dinspre Sânmartinul Sârbesc spre Uivar,iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Conducătorul a rămas încarcerat și a decedat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version