Opinia Timisoarei

Accident grav nu departe de Timisoara. Oameni raniti

TIMIS. Un barbat si o femeie au fost raniti joi dupa-amiaza dupa un accident de masina.

CITESTE SI: Casa in flacari, in Timis. Interventie rapida a pompierilor. Foto 

Totul s-a intamplat pe drumul care leaga Buziasul de Hitias. Un sofer a intrat intr-o depasire, insa la revenirea pe banda a pierdut controlul volanului, masina a iesit de pe sosea si s-a rasturnat pe camp. Martorii accidentului au sunat la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj al pompierilor. Nu a fost insa nevoie de interventia descarcerarii pentru scoaterea victimelor din autoturism.

Un barbat in varsta de 47 de ani a condus un autoturism pe DJ 572 dinspre Buzias spre Hitias, iar dupa efectuarea unei depasiri si revenirea pe banda lui de ciurculatie, a pierdut controlul directiei si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma impactului soferul si o femeie in varsta de 40 de ani au fost raniti si transportati la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Politistii l-au testat pe sofer si cu aparatul etilotest, iar rezultatul a aratat ca omul nu consumase bauturi alcoolice.

Sursa foto: Arhiva

Exit mobile version