Opinia Timisoarei

Accident grav langa Timisoara, la intrarea in Sag: 1 mort, 4 raniti si doua masini facute praf!

UPDATE: Unul dintre ranitii in accidentul de noaptea trecuta de la Sag a murit in aceasta dimineata. „La ora 6.40, inima unuia dintre soferi a incetat sa mai bata. Barbatul a facut stop cardiorespirator si soc hemoragic. Era internat la Clinica de Anestezie Terapie Intensiva de la Casa Austria„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Liana Dacilescu, purtator de cuvant Spitalul Judetean Timisoara.

Un al doilea ranit grav este internat la ATI la Judetean cu „traumatism cranio-facial, cu fractura sinus maxilar drept, traumatism toracic, fracturi costale C2, C3”.

Un al treilea ranit e internat la Clinica de Ortopedie cu fractura la piciorul stang si fracuta la un umar.

_______________________________________________________________________________

TIMISOARA. Cinci oameni au fost raniti, iar doi dintre ei au ramas blocati in autoturismul transformat intr-un morman de fiare!

Doua masini s-au ciocnit violent in apropiere de Timisoara, la intrarea in comuna Sag,  inainte de miezul noptii.

5 ambulante au sosit in cea mai mare graba la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor. De asemenea, un echipaj de la Descarcerare s-a chinuit sa ii recupereze pe cei doi raniti ramasi in masina, prinsi ca intr-o capcana.

Cele doua autoturisme implicate in accident, un Opel si un Fiat cu numere de Italia, s-au izbit puternic.

Opelul venea spre Timisoara, iar Fiatul mergea spre Sag. Din primele cercetari, se pare ca soferul acestuia din urma a facut o manevra imprudenta: a incercat sa vireze brusc stinga si a taiat linia continua. Conducatorul Opelului a incercat disperat sa evite ciocnirea, dar nu a mai reusit. Pe asfalt pot fi vazute urmele de franare de cativa zeci de metri.

In urma impactului, Opelul a fost distrus, iar soferul si pasagerul din dreapta au ramas incarcerati.

Circulatia intre Timisoara si Sag, pe soseaua ce face legatura cu vama Stamora-Moravita, a fost blocata.

Pompierii i-au scos pe ranitii prinsi intre fiare, iar ambulantele i-au transportat pe toti la spital in Timisoara. „Am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier din care au rezultat 5 victime. Doua dintre ele sunt in stare grava, din care una in stare critica.  In cazul acesteia din urma, prognosticul nostru e rezervat„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Gabriela Filip, medic SMURD Timisoara.

Politistii au inceput ancheta pentru a stabili cu precizie cine se face vinovat de producerea accidentului.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version