Opinia Timisoarei

Accident grav langa Timisoara. 4 victime

TIMISOARA. Grav accident de circulatie joi dupa-amiaza langa Timisoara. Doua masini s-au izbit violent la intrarea in comuna Sanandrei.

CITESTE SI: Accident violent pe soseaua Timisoara – Cenad. 2 tineri morti 

Totul s-a petrecut in jurul orei 16.30. Unul dintre soferi a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens.

In urma impactului, cele doua autoturisme, un Audi si un VW, au fost proiectate pe marginea drumului.

4 oameni au fost raniti, dintre care unul e in stare grava.

Mai multe ambulante au intervenit de urgenta pentru a acorda primul ajutor.

Traficul la intrarea in comuna Sanandrei este blocat din pricina accidentului. Pompierii ajuta la degajarea drumului, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.

Un barbat de 46 de ani a condus un autoturism pe DJ 692 in directia Sanandrei spre Timisoara, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un barbat de 44 ani”, a declarat  pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Sîrbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Cel mai grav a fost ranit chiar soferul care a provocat accidentul. Politistii au deschis o ancheta si il cerceteaza pentru vatamare corporala din culpa.

Va reamintim, cu doar cateva ore mai devreme, pe soseaua Timisoara – Cenad, doi tineri de 31 de ani au murit, dupa ce au patruns pe contrasens cu masina si s-au izbit violent de un microbuz. Alti 2 oameni au fost raniti.

CITESTE SI: Accident violent pe soseaua Timisoara – Cenad. 2 tineri morti 

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version