Opinia Timisoarei

Accident grav, la Timisoara. Masina sub camion. Foto

TIMISOARA. Impact violent, joi la amiaza, la iesirea din Timisoara.

CITESTE SI: Inca un focar de coronavirus la Timisoara, la Spitalul Municipal. O pacienta a infectat inca 7 oameni, apoi a murit 

O masina a intrat cu totul sub un camion, intr-o intersecie. Totul s-a petrecut pe Calea Sagului, dupa ce unul dintre soferi nu a acordat prioritate.

„Am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier pe Calea Sagului, in Timișoara. La fața locului s-au deplasat de urgenta o autospecială de primă intervenție, un echipaj SMURD, 6 pompieri și echipaj de poliție. În accident au fost implicate un camion, în care se afla șoferul și un autoturism în care se aflau 2 persoane”, transmit reprezentantii ISU Banat.

„Un barbat de 27 de ani a condus un camion dinspre Parta, iar la intersectie cu DN59 nu a respectat semnificatia indicatorului stop si a virat stanga, intrand in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 71 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv o femeie de 66 de ani, pasagera in autoturism. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”, au spus reprezentantii IPJ Timis.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Exit mobile version