Opinia Timisoarei

Accident grav la Timisoara. Masina cu rotile in sus, oameni raniti. Video cu momentul impactului

TIMISOARA: Grav accident de circulatie, luni seara, pe una dintre cele mai circulate artere din Timisoara.

CITESTE SI: Minunea de la margine de Timisoara. Locul in care legumele si fructele se vand pe incredere, cu autoservire. Foto si video 

O masina a ajuns cu rotile in sus, dupa ce s-a izbit de o alta, pe Calea Sagului, in apropiere de Sectia 3 de Politie. Doi tineri au fost raniti.

Cu cateva clipe inainte de impact, doua masini Audi veneau dinspre intersectia de la Resitei catre Rebreanu, mergand in paralel. La un moment dat, de pe strada Vulturilor a aparut un taxi, al carui sofer a patruns in drumul principal fara sa acorde prioritate.

Soferul unuia dintre Audi-uri a acrosat taximetrul, s-a speriat, a tras brusc de volan, a intrat pe contrasens si a izbit un VW Polo, iar in urma impactului, s-a rasturnat.

Unul dintre cei doi soferi implicati in accident si o tanara pasagera au fost raniti, iar conducatorul auto a ramas incarcerat. Pompierii au intervenit rapid pentru recuperarea lui, iar in ajutor le-au sarit trecatorii de pe strada ori alti soferi care s-au nimerit in zona accidentului.

Ranitii au fost preluati de ambulante si transportati de urgenta la Spitalul Judetean pentru ingrijiri.

Cel de-al doilea sofer cu Audi a disparut ca prin farmec. Unii martori sustin ca acesta ar fi facut ‘liniute’ pe Calea Sagului impreuna cu cel de-al doilea conducator de Audi, care a fost implicat in accident.

Politistii, insa, urmeaza sa stabileasca cu precizie ce s-a intamplat.

Un barbat de 49 de ani a condus un autoturism pe strada Vulturilor din Municipiul Timisoara, iar la intersectia cu Calea Sagului a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 32 de ani. In urma impactului, autoturismul condus de barbatul, de 32 de ani, a fost proiectat pe sensul opus de mers intrand in coliziune cu un autoturism condus de un tanar de 22 de ani. In urma impactului doua persoane au fost ranite: soferul de 32 de ani și o tanara de 18 ani, pasagera in ultimul autoturism. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Sursa foto: Facebook/ Info Trafic jud. Timis

Momentul impactului a fost filmat de camera video montata pe bordul masinii unui sofer ce venea din spate.

 

Exit mobile version