Opinia Timisoarei

Accident grav in Timis. Masina de scoala de soferi rasturnata. Elevii si instructorul au fost raniti. Foto

TIMIS. Masina unei scoli de soferi a fost lovita si rasturnata in afara soselei, miercuri, inainte de pranz, pe un drum din Timis

CITESTE SI: Tot mai multi oameni in izolare si carantina de coronavirus la Timisoara si in judet 

Accidentul a avut loc pe centura Lugojului. Autoturismul era condus de o tanara care lua lectii de sofat, instructorul fiind pe scaunul din dreapta, iar pe bancheta din spate se afla un alt invatacel. Soferul unui camion a intrat in depasirea masinii de scoala, iar la revenirea pe banda a acrosat autoturismul si l-a aruncat in afara soselei, unde acesta s-a rasturnat.

La fata locului au ajuns imediat echipaje ale ambulantei si politiei. In urma accidentului, cei doi elevi s-au ales cu rani usoare si o sperietura, in timp ce instructorul a avut leziuni mai grave.

Un tanar in varsta de 25 de ani a condus un autotren pe centura Lugojului, iar la un moment dat s-a angajat in efectuarea unei depasiri, iar la revenirea pe banda sa de mers a acrosat cu partea dreapta din spate a autotrenului un autoturism condus de o tanara in varsta de 20 de ani. In urma impactului au rezultat 3 victime, respectiv tanara in varsta de 20 de ani, pasagerul din dreapta, in varsta de 56 de ani, si un tanar in varsta de 26 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a transmis pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Soferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, care a aratat ca omul nu bause inainte sa se urce la volan.

Foto: lugojinfo

Exit mobile version