Opinia Timisoarei

Accident grav in intersectie, la Timisoara. Femeie zdrobita de TIR

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, luni, la orele pranzului, in Timisoara. O femeie a fost izbita de un autotren pe cand traversa strada.

CITESTE SI: Gulas la ceaun, pancove cu ludaie, pastrama sau carnati proaspeti cu hrean si muzica live din Banat. Porneste Sarbatoarea Toamnei la Timisoara 

Accidentul s-a petrecut in intersectia Rebreanu cu Calea Sagului, in jurul orei 12.30.

Soferul TIR-ului, care venea pe Calea Sagului, a virat la dreapta pe Rebreanu, insa chiar in acel moment, o femeia in varsta de 51 de ani a incercat sa traverseze pe zebra, insa fara sa tina seama de culoarea rosie a semaforului.

Soferul a pus frana, insa n-a reusit sa evite impactul si a lovit-o in plin, zdrobind-o.

La locul accidentului au intervenit rapid echipaje ale Ambulantei si Politiei. Femeia, grav ranita, a fost preluata de medici si transportata de urgenta la Spitalul Judetean.

Conducatorul autotrenului nu bause inainte de a se urca la volan.

Un barbat in varsta de 41 de ani a condus un tir pe Calea Sagului, dinspre Ana Ipatescu spre 16 Decembrie, iar la intersectia cu bulevardul Liviu Rebreanu a efectuat virajul la dreapta, surprinzand si accidentand o femeie de 51 de ani, ce era angajata in traversarea drumului public de la dreapta la stanga pe marcajul pietonal semnalizat corespunzator, insa pe culoarea rosie a semaforului electric. In urma impactului femeia a fost ranita si transportata la spital. Se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a transmis pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version