Opinia Timisoarei

Accident grav in Complexul Studentesc din Timisoara. Motociclist lovit de masina

TIMISOARA. Accident, miercuri seara, intr-o intersectie din Complexul Studentesc, la Timisoara.

CITESTE SI: Se reintroduce starea de urgenta in Romania? Anuntul de ultima ora al ministrului Sanatatii, dupa recordul de noi infectati cu COVID 19 

Evenimentul rutier a avut loc pe bulevardul Eroilor de la Tisa, la intersectia cu strada care duce catre Facultatea de Drept. Soferul unui autoturism a izbit puternic un motociclist, iar in urma impactului acesta din urma a fost trantit pe asfalt.

La fata locului au ajuns echipaje ale Politiei si Ambulantei. Motociclistul a primit ingrijiri medicale, dupa care a fost transportat la spital.

Un tanar in varsta de 21 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Eroilor de la Tisa, dinspre strada Cluj catre Aleea FC Ripensia, iar la un moment dat a efectuat virajul la stanga, fara a se asigura corespunzator, catre Facultatea de Drept, si nu a acordat prioritate de trecere unei motocilete ce circula regulamentar, condusa de un barbat in varsta de 40 de ani. In urma impactului au rezultat doua victime, respectiv barbatul in varsta de 40 de ani, si o femeie in varsta de 22 de ani, pasagera in autoturismul condus de barbatul de 21 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Foto: Info Trafic jud. Timis

Exit mobile version