Opinia Timisoarei

Accident feroviar langa Timisoara. Masina spulberata de tren. Imaginile dezastrului. Video

TIMISOARA. Accident de tren langa Timisoara, duminica dimineata. O masina a fost izbita de o garnitura interregio in Halta Giroc.

CITESTE SI: Incident pe Autostrada Timisoara – Arad. Soferi filmati in timp ce se sicaneaza in trafic. Video 

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 7.00 cand un sofer, un tanar de 28 de ani, care era singur in autoturism, s-a avantat pe liniile de cale ferata ignorand semnalele luminoase si fara sa se asigure. A fost surprins si lovit in plin de trenul care circula pe ruta Timisoara – Targu Mures.

Masina s-a facut praf, iar conducatorul auto a fost grav ranit.

La locul accidentului au intervenit pompierii, echipaje SMURD si autospeciale de descarcerare.

In tren se aflau 70 de calatori, insa niciunul nu a fost ranit.

Soferul ramas incarcerat a fost recuperat din caroseria zdrobita si transportat in stare critica la spital.

Traficul feroviar a fost blocat.

Un barbat in varsta de 28 de ani a condus un autoturism pe str. Calea Timisoarei din localitatea Giroc dinspre Timisoara, iar la trecerea la nivel cu calea ferata nu a respectat semnalele acustice si luminoase aflate in functiune, intrand in coliziune cu un automotor care circula pe ruta Timisoara – Targu Mures. In urma impactului, a rezultat o victima, respectiv barbatul in varsta de 28 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

VIDEO: Casi Ionut/ Pro Giroc

UPDATE: Pompierii au muncit mai bine de o ora pentru a degaja calea ferata si a debloca circulatia trenurilor. Autoturismul distrus a fost indepartat de pe linii.

Va avertizam ca imaginile de la locul accidentului va pot afecta emotional.

Exit mobile version