Opinia Timisoarei

Accident de tren, nu departe de Timisoara! Un vagon a deraiat, 10 oameni raniti! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Teribil accident feroviar la doi pasi de Timisoara. O ciocnire violenta intre un tren si un TIR au dus la deraierea unui vagon, la pasajul dintre Satchinez si Hodoni.

Mai multe persoane au fost ranite: calatori in tren si soferul TIR-ului, care transporta produse de patiserie congelate.

2 echipaje de descarcerare de la ISU Banat, SMURD, 7 ambulante si politisti au pornit in cea mai mare graba spre locul accidentului.

Circulatia feroviara in zona este blocata, la fel si cea rutiera.

UPDATE 1: Trenul care a lovit TIR-ul este un automotor care circula pe ruta Periam – Timisoara. In garnitura se aflau aproximativ 20 de persoane.

In urma impactului violent cu TIR-ul, unul dintre vagoanele automotorului a sarit pur si simplu de pe sine.  Soferul a ramas incarcerat in cabina TIR-ului, iar pompierii intervin pentru recuperarea lui dintre fiare. Un elicopter SMURD a sosit la locul accidentului.

In total, 10 oameni au fost raniti. Cei mai multi insa au suferit rani usoare, insa cu totii s-au speriat foarte tare.

Soferul tirului a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara, cu elicopterul SMURD.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Un barbat de 35 ani, cetatean maghiar care conducea un autotren dinspre Hodoni spre Satchinez a traversat trecerea la nivel cu calea ferata simpla, fara bariere, prevazuta cu crucea Sfantului Andrei. A fost lovit de un automotor care se deplasa dinspre Sanandrei spre Hodoni. In urma accidentului 10 persoane au fost transportate la spital. Conducatorul TIR-ului, ranit grav, a fost transportat cu un elocopter SMURD la spital. Ceilalti 9 raniti sunt calatori. Trenul a deraiat si circulatia inca e blocata in zona”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version