Opinia Timisoarei

Accident de munca in Timisoara! Muncitor de 19 ani omorat de un zid care s-a prabusit peste el pe un santier al unui bloc din Timisoara

TIMISOARA. Tragedie intr-un santier al unui bloc de la marginea Timisoarei! Un tanar de numai 19 ani care lucra in constructii, intre Aradului si Lipovei,  pe strada Campina, a murit dupa ce un zid a cazut peste el.

Un echipaj SMURD a sosit in cea mai mare viteza la locul accidentului, dar, din nefericire, medicii n-au mai putut face nimic pentru tanarul muncitor.

Acesta lucra la modificarea unui bloc din care se face un spital. La un moment dat, un zid interior de la etaj s-a surpat si l-a prins pe baiat sub daramaturi. Pompierii au reusit sa-l recupereze destul de repede, insa acesta nu mai respira, iar trupul ii era zdrobit.

Politistii, un procuror si inspectori de la ITM au deschis o ancheta pentru a vedea cine se face vinovat de producerea acestui accident de munca. „Din primele cercetari, tanarul de 19 ani era angajat al unei firme din Arad si cand trecea prin acel hol a fost prins de un stalp care a cazut peste el. Ne-am deplasat la fata locului si am constatat ca tanarul avea casca de protectie, echipament de protectie, fisa de protectie individuala era semnata si nu sunt asadar nereguli din primele date. Toti ceilalti colegi ai sai erau echipati„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Ileana Tomoioaga, director adjunct Inspectoratul Teritorial de Munca Timis.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version