Opinia Timisoarei

Accident de munca la fabrica de anvelope Continental. Un barbat si-a pierdut viata, strivit de o presa!

TIMISOARA. Un moment de neatentie a fost de ajuns pentru ca utilajul sa ii cada pe piept! Un barbat si-a pierdut viata la locul de munca. A fost nevoie de interventia descarcerarii pentru a-i scoate trupul dintre fiare.

Muncitorul, de 41 de ani, de la fabrica de anvelope Continental a murit la scurt timp dupa ce o presa a cazut pe el. Speriati, colegii acestuia au sunat la numarul de urgente 112.

La fata locului s-a deplasat o masina de la descarcerare pentru ca trupul barbatului a ramas prins sub presa. Medicii de pe abmulanta sau chinuit aproape o ora sa-l resusciteze insa totul a fost in zadar.

„Politistii au fost sesizati prin numarul de urgenta 112 ca in interiorul unei societati comerciale din oras a avut loc un accident de munca in urma caruia o persoana a decedat. La fata locului s-a deplasat un echipaj de la sectia 5 politie care au constatat ca aspectele sesizate se confirma. Politistii vor continua cercetarile pentru a stabilii cu exactitate cauzele in care s-a produs accidentul.” a declarat puratorul de cuvant al Inspectoratului de Politie din Timis, Andreea Cinteza.

Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca vor deschide o ancheta in acest caz pentru a vedea daca angajatorul este vinovat sau nu de producerea accidentului. Trupul barbatului a fost transportat la morga spitalului Judetean pentru necropsie.

Exit mobile version