Opinia Timisoarei

Accident cu victime intr-o intersectie din Timisoara. Ce a putut face o tanara soferita

TIMISOARA. O iesire matinala cu masina la sosea s-a incheiat cu un accident intr-un cartier din Timisoara.

CITESTE SI: Accident violent pe autostrada la cativa kilometri de Timisoara. Soferul de 18 ani al unui BMW a murit, alti 3 tineri sunt raniti. A fost nevoie de elicopterul SMURD

Ciocnirea a avut loc in cartierul Ciarda Rosie. O soferita prea grabita, care circula pe strada N.D. Cocea, a uitat sa mai dea atentie si indicatorului rutier postat la intalnirea cu strada Matei Milo.

Tanara de de 23 de ani a intrat in intersectie si a lovit o alta masina care circula regulamentar.

Doua femei au fost ranite in urma impactului si au ajuns la spital.

O tanara in varsta de 23 de ani conducea un autoturism pe N.D. Cocea, iar la intersesctia cu strada Matei Milo nu a respectat semnificatia indicatorului ‘Cedeaza trecerea’ intrand in coliziune cu un autoturism condus de o tanara in varsta de 18 ani. In urma accidentului au rezultat doua victime, respectiv tanara de 18 ani si o persoana in varsta de 50 de ani, pasagera in acelasi autoturism. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

CITESTE SI: Controale fulger pe tramvaie, autobuze si troleibuze, la Timisoara 

La fata locului au ajuns si echipajele ambulantei, care le-au preluat pe cele doua femei ranite si le-au transportat la spital. O a treia persoana aflata in masina lovita, un barbat, a scapat fara vreo zgarietura.

foto: arhiva

Exit mobile version