Opinia Timisoarei

Accident cu un BMW la Timisoara! Ce face neatentia la volan? FOTO!

TIMISOARA. Cat pe ce sa se produca o tragedie la Timisoara! Un tanar arab de 22 de ani aflat la volanul unui BMW cu care se angajase intr-o depasire s-a oprit exact in masina pe care incerca sa o depaseasca, un Fiat Punto.

Soferul din Fiat, un barbat de 50 de ani, nu s-ar fi asigurat cand a vrut sa vireze la stanga, sustin politistii ajunsi de urgenta la fata locului.

S-a intamplat sambata la pranz, la intersectia strazilor Lidia si Ulpia Traiana. Ambele masini mergeau dinspre Drubeta spre bulevardul Constantin Brancoveanu.

„Este vorba despre un barbat de 50 de ani, care a condus un autoturism pe strada Lidia, dinspre Drubeta spre Brancoveanu, iar la intersectia cu strada Ulpia Traiana a efectuat virajul stanga, fara a se asigura, intrand in coliziune cu un autoturism al carui conducator auto era in depasire. In urma accidentului, barbatul de 50 de ani a suferit rani, fiind transportat la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Exit mobile version