Opinia Timisoarei

Accident cu o ambuanta SMURD intr-o intersectie mare din Timisoara. Un bebelus a ajuns pe mana medicilor

TIMISOARA. O ambulanta SMURD s-a facut praf dupa o ciocnire cu un alt autoturism, intr-o intersectie mare din Timisoara.

CITESTE SI: S-au temut de ce e mai rau. Mobilizare uriasa de forte la un Jaguar in flacari, la iesirea din Timisoara. Foto si video 

Impactul a avut loc la intersectia dintre bulevardul Circumvalatiunii si strad Gheorghe Lazar. O ambulanta SMURD care transporta un pacient la spital a fost lovita de o masina condusa de o soferita ce nu a vazut masina de interventie. Ambulanta, care transporta un pacient a ramas blocata in mijlocul intersectiei cu partea din fata facuta praf, in timp ce autoturismul a ajuns pe marginea drumului.

Se intervine in acest moment, s-a deplasat la locul interventiei o autospeciala cu modul de descarcerare. Este un accident cu o ambulanta SMURD care se deplasa la spital cu pacient, iar la intersectia Gheorghe Lazar cu Circumvalatiunii a intrat in coliziune cu un alt autoturism,in care era o doamna de 28 de ani si un bebelus de 4 luni. Doamna care a fost la volanul autoturismului are ceva zgarieturi, a fost transportata impreuna cu bebelusul la spital pentru investigatii medicale„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Elena Megherea, purtator de cuvant ISU Timis.

CITESTE SI: Soferii din Timisoara vor cauta din nou rute ocolitoare in 2018. Doua poduri din oras intra in reabilitare. Foto 

La prima vedere cauza producerii accidentului este neacordarea de prioritate.

O femeie de 28 de ani a condus un autoturism pe strada Circumvalatiunii dinspre pasajul Jiul, iar la intersectia cu strada Gheorghe Lzar, nu a acordat prioritate de trecere unei autospeciale a Ambulantei, aflate in misiune, cu semnalele acustice si luminoase in functiune. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a coducatoarei auto. In cauza se fac cercetari pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii accidetului„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sirbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

sursa foto: INFO TRAFIC jud. TIMIȘ

Exit mobile version