Opinia Timisoarei

Accident cu cinci victime in apropiere de Timisoara. Ce s-a intamplat. Foto

TIMIS. Ciocnire teribila in apropiere de Timisoara intre doua autoturisme, in urma careia cinci tineri au ajuns pe mainile medicilor.

CITESTE SI: Accident grav intr-un oras din Banat. 6 oameni, intre care 2 copii, si-au incheiat weekend-ul la spital 

Accidentul a avut loc dupa iesirea din comuna Giroc, cand  soferul unui autoturism a apasat putin mai tare pedala de acceleratie, iar la un moment dat, din motive necunoscute deocamdata, a scapat masina de sub control si a patruns pe contrasens. Din nefericire, de pe partea opusa venea un alt autoturism, iar cele doua s-au lovit frontal.

In urma accidentului cinci oameni au trebuit sa primeasca ingrijiri medicale.

CITESTE SI: SCM Poli Timisoara viseaza frumos dupa victoria de la Bucuresti contra CSM-ului. Violetii au avantaj in play-off

Un barbat de 21 de ani a condus un auto pe DC 318 din directia Giroc in directia raul Timis, iar la un moment dat nu a adaptat viteza, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un alt autoturism condus de un barbat de 22 de ani. In urma accidentului au rezultat 5 victime, respecvtiv, 3 pasageri in cel de-al doilea autoturism, soferul acestuia, si un pasager din autoturismul vinovat, toti cu varste cuprinse intre 11 si 24 de asni. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corp din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sirbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Cei doi soferi au fost testati si cu aparatul etilotest, rezultatul fiind insa negativ.

Exit mobile version