Opinia Timisoarei

Accident cu ambulanta in misiune pe soseaua Timisoara – Lugoj. Transporta un sofer in stare grava ce cazuse cu masina de pe un pod. Foto

TIMIS. Accident grav in apropiere de Timisoara, sambata seara. O ambulanta ce venea spre Spitalul Judetean a fost izbita de o masina.

CITESTE SI: Accident teribil in vestul tarii. Un sofer a cazut cu masina de pe un pod 

Accidentul a avut loc la Recas, in jurul orei 23.00. Ambulanta venea dinspre Lugoj si transporta un pacient in stare foarte grava, victima a unui accident la Petrosani, un sofer care a cazut cu masina de pe un pod si care necesita investigatii la Neurochirurgie.

La Recas, o soferita de 30 de ani a patruns in drumul principal fara sa se asigure si fara sa acorde prioritate salvarii. A lovit autospeciala in plin.

In urma impactului, femeia care conducea autoturismul a ramas incarcerata. De asemenea, medicul, asistenta si soferul de pe Ambulanta a fost raniti. Pacientul din ambulanta era inconstient si intubat.

La fata locului au sosit echipaje ale ambulantei, politiei si pompierilor. Acestia din urma au muncit minute in sir sa o scoata pe soferita din caroseria zdrobita.

De asemenea, o alta ambulanta a fost trimisa de la Timisoara si l-a preluat pe pacientul care se afla in salvarea implicata in accident. Iar alte ambulante i-au transportat la spital pe medic, pe asistenta, pe soferul salvarii si pe soferita.

Politistii urmeaza sa stabileasca cauzele exacte ale producerii accidentului.

Exit mobile version