Opinia Timisoarei

Accident cu 6 victime, nu departe de Timisoara. Foto

TIMISOARA. Dupa teribilul accident de pe DN 6, soseaua ce leaga Timisoara de Sannicolau Mare, joi dimineata, soldat cu 2 morti si 5 raniti, un alt accident avea loc pe drumul spre Varias.

CITESTE SI: Teribil accident de pe soseaua Timisoara – Sannicolau Mare, soldat cu 2 morti si 5 raniti, intre care si un bebelus. Foto si video

La iesirea din satul Gelu, spre Timisoara, doua autoutilitare in care se aflau 8 oameni s-au izbit frontal.

La locul accidentului au intervenit rapid pompierii si echipaje SMURD si ale Ambulantei.

In urma impactului, una dintre autoutilitare a fost aruncata de pe sosea, iar 6 oameni au fost raniti si transportati la spital.

Un barbat in varsta de 47 de ani a condus un autoturism dinspre Timisoara spre Varias, iar la intrare in localitatea Gelu, intr-o curba la stanga, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, a pătruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o autoutilitara condusa de un barbat in varsta de 48 de ani. In urma impactului au rezultat 6 victime, respectiv 2 pasageri din autoturismul condus de barbatul in varsta de 47 de ani si din autoutilitara, barbatul in varsta de 48 de ani, impreuna cu alti 3 pasageri. In cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version