Opinia Timisoarei

Accident cu 5 victime. Impact violent intre un microbuz si doua masini. Video

Cinci oameni au fost raniti intr-un accident, joi dimineata, in care au fost implicate un microbuz si doua masini la iesirea din Deva.

CITESTE SI: A iesit din garantie. Atentie, soferi, se inchide Pasajul Michelangelo timp de 3 zile, la Timisoara

Pompierii au intervenit cu un echipaj de descarcerare pentru a recupera unul dintre raniti, ramas captiv in masina zdrobita.

Echipajele de prim ajutor au acordat ingrijiri medicale si celorlaltor victime, care au fost transportate la acelasi spital.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

In jurul orei 11:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier pe strada Calea Zarandului (ieşirea din Deva, spre Arad).
La fața locului s-au deplasat poliţiştii rutieri care au stabilit, din primele verificări, că şoferul unui autoturism care se circula din direcția Deva – Brad, pe banda a doua, a semnalizat stânga pentru a efectua manevra de întoarcere, moment în care, din aceeași direcție de mers și pe aceeași bandă, un alt autoturism (care nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers) a acroșat cu partea dreapta autoturismul care semnaliza stânga, după care a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară (în care se aflau conducătorul autoturismului și trei pasageri) care circula pe banda a doua, din direcția Brad-Deva, care a fost proiectată în afara părții carosabile.
După impact, o roată a autoutilitarei s-a desprins și a fost acroșată de un alt autoturism cu numere de Ungaria, care se deplasat pe banda I a sensului de mers Brad-Deva.
Cele patru persoane aflate în autoutilitară au fost transportate la Spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale și a stabilirii diagnosticului.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

 

Exit mobile version