Opinia Timisoarei

Accident cu 4 masini pe Drumul Boilor, la Timisoara, provocat de o soferita. Trafic dat peste cap

TIMISOARA. Accident de circulatie pe Drumul Boilor, luni dimineata, provocat de o soferita neatenta.

CITESTE SI: Omagiu adus de colegi politistului Sasa Disici, care a murit impuscat in misiune langa Timisoara. In ultimii ani, alti doi colegi de-ai sai au pierit pe cand urmareau infractori. Foto 

In total, 4 masini s-au izbit intre Mosnita si Timisoara, putin inainte de ora 8.00, dupa ce o femeie aflata la volan nu a acordat prioritate unui alt autoturism condus tot de o soferita. In urma impactului una dintre cele doua masini a fost proiectata in alte doua ce veneau din sens opus.

6 oameni erau in autoturismele implicate, intre care doi copii. Conducatoarea auto nevinovata a fost ranita si a fost preluata de medici si transportata la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Pompierii au intervenit pentru a indeparta autoturismele lovite care au ramas in drum si au blocat traficul.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul.

O femeie de 40 de ani a condus un autoturism pe strada Sofia din Mosnita Noua, iar la intersectia cu Drumul Boilor nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o femeie de 59 de ani care circula regulamentar pe Drumul Boilor dinspre Timisoara. In urma impactului, autoturismul condus de femeia de 59 de ani a fost proiectat in alte doua care veneau din sens opus. In urma accidentului, femeia in varsta de 59 de ani a fost ranita. In cauza a fosty intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version