Opinia Timisoarei

Accident cu 4 masini in Timisoara, la intersectia Rebreanu cu Brancoveanu! De vina a fost o soferita neatenta! Ce s-a intamplat? FOTO!

TIMISOARA. Trafic dat peste cap in intersectia bulevardului Liviu Rebreanu cu Brancoveanu, unde o femeie aflata la volanul unei Skoda a facut un viraj riscant, fara sa se asigure. A izbit o alta masina pe care, in urma impactului, a proiectat-o in alte 2 autoturisme.

Soferita, care o avea in masina si pe fiica ei, mergea pe Rebreanu, dinspre Calea Sagului spre Spitalul Judetean Timisoara. La intersectia cu Brancoveanu, femeia a incercat sa o ia la stanga. Nu a fost atenta si nu a observat un Seat care venea dinspre Judetean si se indrepta spre Sagului. L-a izbit in plin.

Ciocnirea a fost atat de violenta ca autoturismul Seat a fost proiectat in alte doua masini aflate in zona. In Seat se afla un baietel care a fost ranit si transportat la Spital pentru ingrijiri medicale.

Conducatorul auto care se face vinovat de producerea accidentului se va alege, cel mai probabil, cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Politistii au deschis o ancheta pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului. Urmeaza sa vedem si in ce stare este baiatul care a fost transportat la spital” a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Traficul pe Rebreanu a fost blocat din pricina accidentului.

Exit mobile version