Opinia Timisoarei

Accident cu 3 masini pe podul Michelangelo din Timisoara, mai multi oameni implicati, intre care si un copil de 2 ani. Foto

TIMISOARA. Impact violent, sambata dupa-amiaza, pe podul Michelangelo din Timisoara, unde doua masini au fost izbite de o a treia, condusa de un tanar.

CITESTE SI: Dumbravita ramane in carantina inca o saptamana. Masura ridicata pentru Giroc, Ghiroda si Mosnita 

Accidentul a avut loc chiar in mjilocul intersectiei cu sensul de circulatie catre Spitalul Judetean. In urma impactului, unul dintre soferi a ramas blocat in caroseria indoita masinii sale.

Un echipaj de descarcerare l-a recuperat pe barbat din masina,  un tanar de 33 de ani, iar omului i-au fost acordate ingrijiri medicale la fata locului, apoi medicii l-au transportat la spital pentru investigatii.

Intr-un alt autoturism se afla si un copil de numai 2 ani, care a scapat teafar si nevatamat.

De vina a fost se pare chiar tanarul ranit, care venea dinspre Complexul Studentesc, avea viteza, a pierdut controlul volanului si a izbit cele doua masini ce se indreptau spre Spitalul Judetean. Traficul a fost dat peste cap din pricina accidentului.

Imediat dupa impact, au intervenit rapid 2 ambulante SMURD si 3 SAJ, dar si politistii.

Un barbat de 33 de ani a condus un autoturism pe strada FC Ripensia dinspre Complexul Studentesc, iar, cand a pătruns pe Pasajul Michelangelo, a pierdut controlul directiei de mers si a acrosat doua autoturisme care se deplasau din sensul opus de mers catre strada Cluj. In urma impactului soferul de 33 de ani, a fost ranit si transportat la spital. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor producerii accidentului intr-un dosar penal intocmit pentru vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Toti soferii au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause inainte de a se urca la volan.

Foto: Info Trafic jud. Timis

Exit mobile version