Opinia Timisoarei

Accident cu 2 morti la iesirea din Timisoara spre Lugoj! Un Opel s-a izbit violent de un stalp. FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Doi tineri si-au pierdut viata la iesirea din Timisoara catre Lugoj, dupa ce masina in care se aflau a derapat, a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un stalp de beton de pe marginea drumului. Victimele au ramas incarcerate in autoturismul zdrobit.

Se pare ca de vina a fost viteza. Cei doi tineri aflati in masina, un barbat de 32 de ani si o fata de 24 au murit pe loc. Tanara se afla la volan.

In jurul orei 7, tinerii, care erau de loc din judetul Hunedoara, orasul Lupeni, ieseau din Timisoara la bordul unui Opel  si se indreptau spre Lugoj. La nici 300 de metri de iesirea din oras, soferita a pierdut controlul volanului, autoturismul a derapat, a iesit de pe sosea, s-a lovit de postamentul de beton al unui stalp de curent si s-a oprit in santul de la marginea drumului.

Soferii aflati in trafic, care au asistat la intreaga scena, au dat alarma la numarul de urgenta 112. Din pacate, medicii de pe ambulanta, sositi la fata locului, n-au mai putut face nimic pentru cei doi tineri.

Politistii au deschis o ancheta si fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut nenorocirea.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version