Opinia Timisoarei

Accident ca un meci de biliard in centrul Timisoarei: 4 masini distruse din cauza unei soferite neatente

TIMISOARA. 4 autoturisme, din care 3 dacii Logan, au ajuns, indoite bine, in service-uri auto din Timisoara. Totul, dupa ce o soferita n-a acordat prioritate. Masinile au zburat unele in altele ca bilele pe masa de biliard.

Accidentul s-a petrecut la intersectia CD Loga cu Asanesti, la doi pasi de Mitropolia Banatului. O soferita aflata la volanul unui Logan mergea pe Asanesti catre Parcul Rozelor si nu a oprit sa acorde prioritate unui Renault care venea regulamentar pe Loga dinspre primarie.
Impactul n-a putut fi evitat. Renaultul a zburat intr-o alta Dacia Logan, parcata pe partea dreapta a drumului,  pe care a proiectat-o pe partea cealalta a strazii  unde a mai izbit-o inca o data pe soferita vinovata si ambele masini s-au oprit mai apoi intr-un al treilea Logan parcat.

Caroseriile celor 4 masini implicate in accident s-au dovedit destul de fragile. Toate au avut de suferit. Circulatia pe CD Loga in zona in care a avut loc spectaculoasa ciocnire a fost blocata aproape o ora. Una dintre victimele colaterale, soferul unuia dintre Loganele parcate, a aflat de tot necazul dintr-un biletel pe care politistii de la Rutiera i l-au lasat in parbriz. Aceasta pentru ca omul era cel mai probabil la serviciu, deoarece nu a aparut langa masina in ora ce s-a scurs de la momentul accidentului si pana oamenii legii au terminat cercetarile la fata locului.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version