Opinia Timisoarei

Accent pe tineri la Politehnica Timisoara. Contract pe perioada lunga pentru un junior de 18 ani si alte intelegeri cu copii de viitor

TIMISOARA. A venit in iarna cu antrenorul Octavian Benga de la Ghiroda, dar apartinand de Electrica a semnat o intelegere pe 5 ani cu Politehnica Timisoara.

CITESTE SI: Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata si sanatatea lui, pana in punctul in care pune in pericol sanatatea celorlalti. Medicul Virgil Musta de la Timisoara despre cresterea uriasa a numarului de cazuri de COVID si cei care nu respecta nicio regula in pandemia de coronavirus

Nicolae Sofran a evoluat 13 partide pentru Ghiroda in tur, marcand si un gol, apoi a prins doua meciuri in liga secunda pentru trupa viola, destul cat sa prinda radacini.

Nu am preferinte intre colegi, ma inteleg cu toti, cred ca nu am avut vreodata un conflict cu un coleg. Atata timp cat toti punem umarul, nu avem grupulete sau bisericute. La Munteanu as spune ca ma inspira profesionalismul lui, iar la Scuti, foarte mult, munca si atitudinea. Conteaza foarte mult, pentru noi ca si copii, sa avem asemenea exemple, e ceva extraordinar. Important e sa ii si asculţi. Pentru ca ei stiu prin ce treci tu, ei au trecut si atunci te ajuta foarte mult”, a spus fundasul dreapta in varsta de 18 ani.

„Micky” a semnat un contract valabil 5 ani cu gruparea alb-violeta.

Altfel, Politehnica pune accent pe propriul Centru de copii si juniori. O noua generatie care bate la portile primei echipe e cea a junilor nascuti in anul 2004, grupa pregatita de antrenorul Alin Ionescu. Doi dintre elevii sai au semnat contracte pe trei ani de zile cu clubul timisoarean, e vorba de portarul Mario Cuzmanovici si atacantul Robert “Pele” Ehling.

Exit mobile version