Opinia Timisoarei

A ‘zburat’ peste o intersectie, a maturat totul in cale si a intrat direct intr-o parcare. Grav accident la Timisoara, oameni raniti, masini distruse. Foto si video

TIMISOARA. Accident grav de circulatie, luni dupa-amiaza, in zona intersectiei Calea Sagului cu Rebreanu, la Timisoara.

CITESTE SI: Delia si Andra, in concert la Parcului Craciunului de la Muzeul Satului Banatean din Timisoara

Soferul unei masini, ce venea dinspre centrul orasului cu viteza foarte mare, a intrat pe contrasens, a zburat prin intersectie, apoi peste un trotuar, a luat in plin pietoni si s-a oprit intr-o parcare de la blocurile turn de pe Calea Sagului, unde a izbit mai multe autoturisme.

La locul accidentului au intervenit 5 echipaje SMURD, 2 autospeciale de descarcerare si o ambulanta SAJ, precum si autospeciala de transport victime multiple.

Sunt 3 oameni raniti, doi pietoni si soferul care a provocat dezastrul, transmit reprezentantii ISU Timis.

Un cititor opiniatimisoarei.ro ne-a trimis primele imagini de la locul accidentului si ii multumim.

UPDATE: Soferul care a provocat accidentul ar fi suferit o criza de epilepsie pe cand se afla la volan si a pierdut controlul autoturismului. Este vorba de un membru al cunoscutei familii de oameni de afaceri Jabri din Timisoara, cu investitii in zona caselor de schimb valutar si imobiliare.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a condus un autoturism pe Calea Șagului, dinspre strada 16 Decembrie, iar la intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani.
În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat și o femeie, ambii in vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte 4 autoturisme ce se aflau într-o parcare special amenajată. În urma impactului au rezultat 3 victime, cei doi pietoni și conducătorul auto în vârstă de 59 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Momentul accidentului de pe Calea Sagului a fost filmat de camerele de supraveghere din intersectie. Va avertizam ca imaginile va pot afecta emotional!

Exit mobile version