Opinia Timisoarei

A zburat cu masina in sant. O femeie a ajuns la spital in Timisoara

TIMIS. O masina scapata de sub control a ajuns intr-un sant pe marginea drumului, in comuna Sandra, luni dupa-amiaza.

CITESTE SI: Si-a lasat o portiera in… tir. Accident pe Autostrada Vestului, langa Timisoara. Foto 

Soferul conducea pe strada 1 Iunie din localitate si a pierdut controlul volanului. Autoturismul a iesit de pe sosea, a lovit marginea unui acces intr-o gospodarie si s-a oprit in sant.

In urma impactului, o femeie a fost ranita, fiind preluata de ambulanta si transportat la spital in Timisoara.

La fata locului s-au deplasat pompierii din cadrul Statiei Sannicolau Mare cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD. In eveniment a fost implicat un autoturism in care se aflau doua persoane. O femeie, pasager in autoturism, a fost transportata la Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara de catre ambulanta SMURD, in stare constienta si cooperanta„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Politistii l-au testat pe sofer cu aparatul etilotest si au aflat ca acesta bause inainte de a urca la volan.

Un barbat in varsta de 72 de ani a condus un autoturism pe strada 1 Iunie din localitatea Sandra, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a parasit partea carosabila si a intrat în coliziune cu un cap de pod. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv o femeie in varsta de 68 de ani, pasagera in autoturismul condus de barbatul in varsta de 72 de ani, care a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat faptul ca barbatul avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat.In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version