Opinia Timisoarei

A vrut sa vada programul de Craciun si Revelion la doua televizoare, iar politistii din Timisoara i-au stricat bucuria

TIMISOARA. A intrat intr-un magazin din Timisoara, a ales un televizor, l-a insfacat, apoi s-a strecurat afara fara sa fie observat de paznici. S-a intors si a repetat figura.

CITESTE SI: Operatiune fulger la Timisoara. A fost decapitata una dintre cele mai puternice grupari de traficanti. Video 

Angajatii au observat prea tarziu ca sa mai poata face ceva, asa ca au anuntat politia.

Oamenii legii s-au apucat sa-l caute, iar dupa o luna si jumatate au reusit sa-l gaseasca.

Este vorba de un tanar de 27 de ani care a fost prins de politistii de la Sectia 5. A recunoscut ce facuse si a marturisit ca voia sa aiba de sarbatori doua televizoare noi la care sa urmareasca programele de Craciun si Revelion.

CITESTE SI: Anunta toate necazurile din tramvaie, autobuze sau troleibuze la Timisoara, in timp ce circuli cu ele. Cand nu-ti pazesti buzunarele, intra pe telefon si cauta o aplicatie 

Politistii au gasit in casa hotului cele doua televizoare. Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore si dus in arestul IPJ Timis, iar oamenii legii continua cercetarile pentru a vedea daca nu cumva barbatul se afla si in spatele altor lovituri asemanatoare date la magazinele din Timisoara in ultimele luni.

Exit mobile version