Opinia Timisoarei

A vrut sa-si faca datoria, iar rasplata a fost una neasteptata. Ce a patit un tanar din Maramures?

Una dintre legile lui Murphy spune ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, iar de acest lucru s-a convins si un tanar maramuresean. Acesta si-a facut datoria de cetatean si a raportat un transport ilegal de lemne, dar surpriza a fost una imensa pentru el.

Un tanar din Maramures, care a semnalat la 112 un transport ilegal de busteni, s-a ales cu o amenda de 1.000 de lei si umbla de luni de zile prin tribunale pentru a-si face dreptate.

Anul trecut, Ciprian Coc a fost convins ca isi face datoria atunci cand a sunat la 112 pentru a semnala un transport suspect cu busteni, informeaza Digi24. Ceea ce a urmat este greu de imaginat.

Politistul care a verificat transportul a sustinut ca nu a gasit nicio neregula si a decis chiar sa il amendeze pe Ciprian Coc cu 1.000 de lei, pentru apel nejustificat la 112. Tanarul a contestat sanctiunea in instanta, iar judecatorii i-au dat dreptate.
Mai mult, verificarile facute de Ministerul Mediului au scos la iveala faptul ca masina reclamata mai facuse doua transporturi in aceeasi zi, ambele ilegale.

Citeste mai mult: AICI

Exit mobile version