Opinia Timisoarei

A umplut-o de sange! Momente de groaza pentru o femeie din Timisoara! S-a dat ALARMA! FOTO

TIMISOARA. S-a dat alarma la numarul de urgenta 112, iar echipaje ale Politiei, Jandarmilor, Politiei Locale si SMURD au venit in cea mai mare graba in Piata Balcescu, marti, in jurul orei 16.00.

CITESTE SI: Vino cu 10 PET-uri turtite si primesti un copacel de tuia, la Timisoara!

A tras o spaima teribila si s-a temut ca-i va lua viata! O femeie a fost atacata la cateva clipe dupa ce a scos niste bani dintr-un bancomat din Timisoara din Balcescu.

Batrana, in varsta de 85 de ani, tocmai luase bancnotele dintr-un ATM de la o banca situata la parterul unui bloc si se indrepta spre casa. Cum era ziua in amiaza mare, iar locuinta ei la mai putin de 100 de metri de bancomat, femeia nu si-a inchipuit nicio clipa ca era urmarita.

CITESTE SI: O linie moarta de tramvai va fi reactivata la Timisoara, cateva trasee se modernizeaza! Cand vom avea tramvaie noi prin oras?

Un tanar a observat-o pe cand extragea banii din ATM, 1700 de lei, apoi s-a luat dupa ea. A ajuns-o chiar la intrarea in imobil, unde a atacat-o, a trantit-o de ciment, i-a smuls banii si a dat bir cu fugitii.

Femeia s-a umplut de sange, in urma loviturii, iar tipetele ei disperate dupa ajutor au fost auzite de vecini. Imediat acestia au iesit pe casa scarii sa vada ce s-a intamplat. Cand au vazut-o pe batrana, au sunat imediat la numarul de urgenta.

Medicii de pe SMURD i-au acordat imediat ingrijiri batranei, apoi au transportat-o la spital pentru investigatii.

Politistii si jandarmii veniti la fata locului au scotocit strazile si imobilele din zona Pietei Balcescu in speranta ca il vor descoperi pe agresor, dar in zadar.

Exit mobile version