Opinia Timisoarei

A treia la rand in Liga. SCM Timisoara invinge Steaua dupa un meci de mare lupta

TIMISOARA. Baschetbalistii de la SCM Timisoara se indreapta cu pasi mari spre Top 6 dupa victoria cu Steaua de pe teren propriu.

Duelul cu formatia din capitala a fost unul echilibrat, exact cum era de anticipat, iar dupa primul sfert gazdele conduceau cu doua puncte, 22-20. Pana la pauza mare Steaua a revenit pe tabela si avea avantaj de un punct, 40-39.

Echilibrul s-a mentinut si in repriza secunda. Steaua a condus pe tabela in prima jumatate a sfertului al treilea, dupa care timisorenii au revenit, iar la finele acestei parti ei erau cei cu avantaj de un punct. In ultima parte a intalnirii Timisoara a ramas in permanenta la conducere, fara sa se distanteze la mai mult de 5 puncte, iar in cepe din urma s-a impus cu 84-79.

Cel mai bun marcator al banatenilor a fost Sherwood Brown, autor a 25 de puncte, in timp ce restul punctelor au venit de la Popa – 15, Gorgemans – 11, Komatina – 10, Dragoste – 9, Franklin – 7, Pesakovic – 7.

SCM Timisoara ajunge astfel la 5 victorii in acest sezon, iar in runda viitoare baschetbalistii lui Dragan Petricevic joaca in deplasare impotriva lui Dinamo.

Exit mobile version