Opinia Timisoarei

A traversat cu masina doua partii de schi, ca sa isi lase bagajele direct la hotel, intr-o statiune din Banat

Un sofer a ramas cu masina impotmolita in zapada, dupa ce a traversat doua partii de schi, in statiunea Muntele Mic din judetul Caras Severin.

Turistul a decis ca mai bine isi duce singur bagajele la hotel decat sa apeleze la serviciile unitatii de cazare. Astfel, dupa ce s-a plimbat cu masina printre schiori pe doua dintre piste, a ramas impotmolit in zapada chiar la baza ultimei partii pe care o avea de traversat.

Masina a fost observata de jandarmii montani, care l-au legitimat pe sofer, apoi l-au ajutat sa isi scoata masina din nameti.

Un turist din statiunea Muntele Mic, judetul Caras-Severin, a traversat cu masina doua partii, punand în pericol viata si integritatea schiorilor, deoarece a ignorat semnele clare de interzicere a accesului. Acesta a ramas impotmolit cu vehiculul sau chiar la baza ultimei partii.

Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflati in misiune de patrulare, au observat masina pe partia de schi si au intervenit prompt la fata locului. Dupa identificarea conducatorului auto, acesta a declarat ca intentiona sa-si duca bagajul la hotel, fara sa foloseasca mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare„, au transmis reprezentantii Jandarmeriei Caras Severin.

Soferul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru ca a intrat cu masina pe partiile de schi.

Exit mobile version