Opinia Timisoarei

A speriat un bloc intreg din Timisoara. Un barbat a amenintat ca da drumul la gaz si provoaca o explozie

TIMISOARA. Locatarii unui bloc din Timisoara au sunat la numarul de urgente 112, ingroziti, dupa ce un vecin a amenintat ca va provoca o explozie, dupa ce va da drumul la gazul din butelie.

CITESTE SI: A dat peste cap radarul politiei. Viteza uimitoare cu care mergea un sofer pe Autostrada Vestului. Video

Politistii si pompierii s-au dus in graba la locul indicat de oameni, pentru a-l potoli pe scandalagiu. Nu mica le-a fost surpriza cand l-au vazut pe acesta, un client mai vechi.

Un barbat de 63 de ani a amenintat ca va da drumul la gazul din butelie si ca va provoca o explozie. Vecinii au sunat la numarul de urgente 112. Cand au ajuns politistii la fata locului au constatat ca barbaul, care are probleme psihice, era baut„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Sarbu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

CITESTE SI: Cei mai buni ghizi pentru turistii straini rataciti din Timisoara vor fi politistii locali. Arma secreta a agentilor 

Politistii l-au amendat pe barbat pentru tulburarea linistii si ordinii publice cu suma de 200 de lei si l-au dus la Cinica de Psihiatrie din Timisoara.

Nu este pentru prima data cand barbatul ameninta ca da drumul la gaz pentru a provoca o explozie, acelasi lucru facandu-l si in trecut.

Exit mobile version