Opinia Timisoarei

A savarsit o ‘minune’ pentru o familie cu 11 copii din Timis. Mitropolitul Banatului le-a donat micutilor o casa, la care nu indrazneau sa viseze, iar acum vor putea merge la scoala. Video

TIMISOARA. Au fost momente emotionante la Sacosu Turcesc, vineri. Mitropolitul Banatului IPS Ioan a oferit o noua lectie de iubire de semeni. A donat inca o casa celor necajiti, de asta data unei familii cu 11 copii din Timis, pentru ca cei mici sa traiasca intr-un camin adevarat, sa mearga la scoala, iar parintii sa-i creasca in siguranta.

Cele 13 suflete traiau pana acum intr-o locuinta darapanata din Cheveresu Mare, fara apa si curent, la mila satenilor.

Mitropolitul Banatului IPS Ioan a aflat de situatia familiei si, sprijinit de fundatia „Filantropia” si de credinciosi cu suflet mare din Parohia Iosefin, s-a preocupat de gasirea locuintei.

Le-a oferit copiilor si o icoana a Maicii Domnului, care sa le poarte de grija, si le-a adus si alimente pentru o perioada mai indelungata, apoi le-a inmanat parintilor actul de donatie.

Mitropolitul a vrut sa se asigure ca cei mici vor invata carte.

Parintii au marturisit ca fapta Parintelui Mitropolit le ofera o speranta ca nu sunt singuri si ca vor fi ajutati si pe mai departe si au promis ca isi vor educa copiii, ducându-i la gradinita si scoala din Sacosu Turcesc.

Prin aceasta fapta crestineasca, Parintele Mitropolit Ioan continua seria donatiilor de case catre familiile nevoiase din judet, inceputa in urma cu aproape sapte ani.

Exit mobile version