Opinia Timisoarei

A rupt scaunul de ea, a tarat-o pe strada si a calcat-o in picioare. Tanara ajunsa in stare grava la spital in Timisoara

TIMIS. Caz de o violenta iesita din comun in Timis. O tanara de 27 de ani a fost batuta cu salbaticie de 3 ori in aceeasi zi de catre iubit, ultima data cu un scaun.

CITESTE SI: Moartea da Like pe Facebook, opriti nebunia! Anuntul politistilor, dupa accidentul teribil din Timis provocat de un sofer care facea live pe FB 

Cazul s-a petrecut la Lugoj, unde tanara a fost agresata prima oara in plina strada. Potrivit lugojinfo.ro, iubitul tinerei a batut-o si a tarat-o pe asfalt fara ca cineva sa intervina. Cateva ore mai tarziu, acasa, barbatul ar mai fi batut-o de doua ori, ultima data lovind-o cu un scaun pe care l-ar fi rupt de spatele femeii.

Lugojeanca a ajuns in cele din urma la spital, in Timisoara, plina de vanatai si cu dureri teribile in zona capului. Mai mult, le-ar fi spus medicilor ca nu isi mai simtea o mana. Doctorii i-au acordat ingrijiri medicale si i-au recomandat sa ramana sub observatie in spital, insa ea a refuzat.

Politistii chemati la spital nu au putut face mare lucru, deoarece tanara a declarat ca nu vrea sa depuna plangere impotriva iubitului violent. Cel mai probabil, de frica.

Sursa: lugojinfo.ro

Exit mobile version