Opinia Timisoarei

A recunoscut crima. Talharul de 16 ani care a ucis o femeie la Timisoara, descoperit cu ajutorul camerelor de supraveghere. Foto si video

TIMISOARA. La numai cateva ore de la talharia care a ingrozit Timisoara, politistii l-au descoperit pe autor. Este un tanar de numai 16 ani care a si recunoscut ca el a atacat-o pe femeia de 38 de ani pe strada Jean Monet. Aceasta a murit dupa ce a fost lovita cu brutalitate de adolescentul care s-a napustit asupra ei si i-a furat portofelul si telefonul mobil, dar si o plasa cu cumparaturi.

CITESTE SI: Atac in plina strada la Timisoara. Femeie moarta, dupa ce a fost talharita, pe cand se intorcea de la serviciu. Politistii, in alerta. Foto si video

Oamenii legii l-au identificat pe baiat dupa ce au urmarit imaginile de pe camerele de supraveghere din zona. Acesta a fost surprins in mai multe cadre, astfel ca ofiterii de la Investigatii Criminale l-au descoperit rapid.

In cursul zilei de vineri, adolescentul a fost ridicat de politisti din Mosnita Noua, unde locuieste impreuna cu familia, si dus la audieri. E foarte speriat, sustin surse din randul anchetatorilor.

Va reamintim, pe strada Jean Monet, joi seara, o femeie a fost gasita de niste trecatori inconstienta, prabusita la pamant. Fusese lovita in zona fetei si abandonata. Cel care a talharit-o a fugit cu telefonul si portofelul victimei, dar si o plasa in care pusese cateva cumparaturi cu putin inainte de atac.

Un echipaj al ambulantei a sosit in mare graba la locul incidentului, medicii au incercat din rasputeri sa o salveze pe femeie, insa, in ciuda eforturilor, aceasta s-a stins.

Politistii au inceput imediat cercetarile pentru a-l prinde pe agresor.

UPDATE: Tanarul de 16 ani a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie dus in fata magistratilor.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version