Opinia Timisoarei

A recunoscut ca i-a dat foc si a fost retinut de politisti. Un student i-a aprins hainele femeii care a iesit in flacari pe scara unui bloc din Timisoara. Aceasta a murit in urma arsurilor grave. Video

TIMISOARA. Femeia care in urma cu numai o zi iesea de pe scara blocului unde locuia, pe strada Bucuresti, din Timisoara, cu hainele in flacari, si care a apucat sa le spuna vecinilor ca un locatar i-a dat foc, a murit la spital.

CITESTE SI: Cumparase aproape 2 litri de benzina ca sa i-o arunce pe haine si i-a dat foc ca sa o ucida. Studentul care si-a incendiat vecina, in scara unui bloc din Timisoara, acuzat de omor calificat 

CITESTE SI: Femeie cuprinsa de flacari a iesit dintr-un bloc din Timisoara. Striga ca a fost incendiata de un vecin

Din nefericire, medicii nu au mai putut sa o salveze. Avea arsuri pe 90 la suta din corp, iar miercuri dimineata inima acesteia a incetat sa mai bata.

Politistii au continuat ancheta in acest caz si dupa numai cateva ore de la incident au depistat un tanar de 22 de ani, student, care si-a recunoscut vina.

Tanarul era vecin de palier cu femeia care a iesit arzand la propriu de pe scara blocului si avea conflicte mai vechi cu aceasta. Vecinii sustin ca in urma cu ceva timp i-ar fi dat acesteia in cap cu un ciocan.

Studentul a ajuns la Politie unde a recunoscut ca el i-a dat foc femeii de 48 de ani, care avea probleme psihice si adeseori batea fara motiv la usi. Ieri dupa-amiaza, s-au intalnit pe casa scarii, unde s-au certat, iar tanarul i-a turnat benzina pe haine si a aprins bricheta.

Este cercetat pentru omor calificat si a fost retinut 24 de ore, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Vecinii femeii incendiate sunt in stare de soc si spun ca, desi cei doi avusesera rafuieli si in trecut, nu-l credeau in stare pe student de o asemenea grozavie.

VIDEO: George Stefanita

UPDATE: Istoricul conflictelor violente dintre tanarul student la Fizica, la Universitatea de Vest, si femeia pe care a incendiat-o este confirmat de reprezentantii Politiei Timis. In iulie 2020, tanarul a fost retinut pentru lovire sau alte violente asupra acesteia, iar in august 2020 a fost trimis in judecata, iar dosarul este inca pe rolul instantei.

CITESTE SI: Cumparase aproape 2 litri de benzina ca sa i-o arunce pe haine si i-a dat foc ca sa o ucida. Studentul care si-a incendiat vecina, in scara unui bloc din Timisoara, acuzat de omor calificat 

Exit mobile version