Opinia Timisoarei

A recunoscut ca a agresat o fetita in toaleta Liceului Ion Vidu din Timisoara. Barbatul, retinut de politisti. Video

TIMISOARA. Tanarul, cautat de miercuri de politisti, dupa ce a intrat in toaleta fetelor de la Liceul de Arte Ion Vidu din Timisoara, s-a predat in cursul diminetii si a fost audiat mai multe ore.

Barbatul, in varsta de 29 de ani, a recunoscut ca a agresat o fetita din clasa I, care l-a surprins la baia in care individul intrase. A profitat de faptul ca micuta era singura si a sustinut ca doar a atins-o, spun surse din randul anchetatorilor. Apoi a negat, oferindu-le politistilor variante contradictorii.

Copila a fost dusa ieri la cabinetul de ginecologie infantila de la Maternitatea Bega pentru un control de specialitate. De altfel, eleva a fost audiata miercuri seara de politisti in prezenta unui psiholog.

Bunica barbatului a fost cea care l-a insotit la sediul Politiei Timisoara. Femeia a precizat ca tanarul sufera de afectiuni psihice si a sustinut ca el nu s-a atins de vreun copil.

Politistii insa il cerceteaza pentru agresiune sexuala.

La iesirea de la audieri, la Politia Timisoara, agresorul a sustinut ca nu ar fi atins-o pe copila, dar ca ii pare rau de cele intamplate.

VIDEO: George Stefanita

Va reamintim, barbatul s-a predat joi dimineata dupa ce cu o zi in urma politistii i-au dat publicitatii imagini cu acesta, anuntand ca este cautat pentru lamurirea incidentului petrecut la Liceul Ion Vidu din Timisoara.

Pe imagini se vede cum barbatul imbracat in blugi si o geaca, cu barba si cu un usor inceput de chelie se plimba pe holurile Liceului de Arte Ion Vidu, iar, la un moment dat, intra in toaleta.

UPDATE: Barbatul de 29 de ani care a agresat sexual o fetita in toaleta Liceului Ion Vidu a fost retinut pentru 24 de ore si dus in Arestul IPJ Timis. Tanarul urmeaza sa fie supus unui consult de specialitate pentru a se vedea daca avea sau nu discernamant. In functie de rezultatul testului, in cursul zilei de vineri el ar putea fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE 2: Barbatul de 29 de ani care a agresat sexual o fetita in toaleta Liceului Ion Vidu din Timisoara a fost dus vineri in fata magistratilor. Acestia au decis ca tanarul sa ramana in spatele gratiilor pentru urmatoarele 30 de zile.

Exit mobile version