Opinia Timisoarei

A paralizat etilotestul. Nici politistii n-au mai vazut asa ceva. Sofer cu 5,79 la mie alcool pur in aerul expirat

I-a socat pur si simplu pe politisti. Alcoolemie record, joi la pranz, pe o sosea din Banat, unde oamenii legii au descoperit in trafic un sofer aproape in coma.

CITESTE SI: ‘Am baut pentru dezinfectare, sa nu ma ia coronavirusul’. Marturisirea trasnita a unui sofer prins in trafic, pe o sosea din Timis, cu o alcoolemie de 1,60 

Totul s-a intamplat in localitatea caraseana Gradinari. Politistii i-au facut semn sa traga pe dreapta unui sofer pe care l-au vazut ca mergea in zig zag pe sosea, grabindu-se spre Oravita.

Cand au ajuns langa el si i-au cerut documentele, oamenii legii si-au dat seama ca omul miroase puternic a alcool si l-au pus sa sufle in aparatul etilotest.

Omul, in varsta de 61 de ani, a reusit cu greu sa urmeze indemnul agentilor, iar rezultatul i-a uluit pe politisti deoarece soferul a stabilit un record, 5,79 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Soferul a fost dus imediat la spital pentru recoltarea probelor de sange.

Aparatul etilotest era calibrat si verificat metrologic„, precizeaza reprezentantii Politiei Caras-Severin. O explicatie a alcoolemiei uriase poate fi si aceea ca soferul a baut chiar cu cateva minute inainte de testare, deoarece avea o sticla langa el in masina.

Politistii au continuat verificarile si au mai descoperit ca barbatul conducea o masina radiata din circulatie, dar avea si dreptul de a conduce anulat.

Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si conducerea unui autovehicul neinmatriculat, cu numar fals de inmatriculare.

Exit mobile version