Opinia Timisoarei

A nenorocit un copil, pe care l-a zdrobit cu masina, si a fugit ca un las. Gestul unui sofer inconstient la Timisoara

TIMISOARA. Grav accident de circulatie vineri dimineata la iesire din Timisoara, pe Calea Lugojului. Un sofer a lovit cu masina un copil ce se indrepta spre scoala si, in loc sa-i acorde primul ajutor, a coborat de la volan si a dat bir cu fugitii.

CITESTE SI: Licitatia pentru cumpararea a 16 tramvaie noi pe baterii, cu autonomie mare, pentru Timisoara, blocata dupa cateva zile de la lansare. A fost depusa contestatie. Se reclama greseli si neclaritati in caietul de sarcini 

Accidentul s-a petrecut in dreptul Hotelului 2000. Soferul de 22 de ani care intra in Timisoara dinspre Lugoj a facut o depasire interzisa, pe linie continua, a pierdut controlul, masina a intrat in tangaj si a ajuns pe spatiul verde unde a izbit copilul, o fata de 14 ani care mergea catre statia de autobuz sa ajunga la scoala.

Conducatorul auto a fugit ca un las, lasand-o pe fata fara ajutor.

Echipaje ale Ambulantei si Politiei au intervenit rapid la locul accidentului. Copila a fost transportata de urgenta la spital, in stare foarte grava, cu ruptura de splina, ruptura de plaman, fractura la un picior si o leziune la nivelul capului.

Soferul care a provocat nenorocirea a fost adus la locul accidentului abia dupa o ora si jumatate, de catre un verisor care l-a convins sa se predea.

Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore de politisti pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului si va fi prezentat sambata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version