Opinia Timisoarei

A MURIT unda verde dinspre Lugojului spre Punctele Cardinale, la Timisoara. Ce se intampla in scurt timp?

TIMISOARA. De cateva zile, soferii care intra in Timisoara pe Calea Lugojului se plang ca unda verde NU mai exista. Ceea ce nu stiu acestia este ca reprezentantii Primariei fac modificari pe toate marile artere pe care exista unda verde.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Schimbari de sensuri pe strazi din centru, la Timisoara! HARTA 

„Am schimbat unda verde pe Take Ionescu, dinspre Punctele Cardinale spre iesire. Toate undele verzi o sa fie mutate spre iesirile din oras”, spun pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Primariei.

Deja au fost montate mai multe panouri avertizoare la iesirile din Timisoara care anunta UNDA VERDE si viteza cu care soferii pot merge ca s-o prinda.

In plus, in perioada urmatoare vor avea loc noi modificari si in ceea ce priveste semaforizarea inteligenta.

„Vom da drumul si la semaforizare in sensul de la Marasti, am facut mai multe probe, seara, mai avem de facut ultimele reglaje. Mai doua-trei saptamani si vom da drumul la toate semafoarele in full adaptive, culoarea care o sa fie sa fie full adaptive”, potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara.

CITESTE SI: Patronul de la Ingerii Galbeni, Razvan Nedelcu, trimis in judecata la Timisoara pentru SANTAJ si alte violente! 

Sistemul de trafic Full Adaptive opereaza in asa fel incat permite optimizarea in functie de parametrii de trafic, in care timpul de asteptare la semafor este adaptat in timp real.

 

Exit mobile version