Opinia Timisoarei

A murit tanarul ajuns la Timisoara cu arsuri grave dupa incendiul devastator de la Orastie

TIMISOARA. Veste tragica de la Spitalul Judetean Timisoara. Tanarul care a suferit arsuri cumplite in timpul incendiului devastator de la o fabrica din Orastie, din 12 septembrie, a murit miercuri.

CITESTE SI: Peste 120 de paturi in 16 compartimente. Detalii despre cum va arata noua maternitate de langa Spitalul Judetean din Timisoara 

Inima tanarului de 27 de ani a incetat sa mai bata astazi in jurul orei 15.00 pe cand era internat la Clinica de Arsi de la Casa Austria unde a fost adus in urma cu doua saptamani.

Pacientul a venit cu arsuri grave pe mai bine 80 la suta din suprafata corpului si inca de la inceput medicii au fost rezervati cu privire la sansele sale de supravietuire.

Tanarul a fost supus mai multor interventii chirurgicale la Timisoara, inclusiv grefe de piele.

Pacientul in varsta de 27 de ani a decedat astazi, pe sectia de chirurgie plastica, in urma unei insuficiente de organe. Intreg colectivul de la Sectia de Chirurgie Plastica a facut tot ce era omeneste si medical posibil pentru a-l salva, insa, din nefericire, arsurile pe care le-a suferit au fost in proportie de peste 80%, astfel ca inca de la inceput pronosticul in ceea ce priveste sansele de supravietuire a fost rezervat„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Andreea Borboros, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Timisoara.

Va reamintim, in 12 septembrie, un incendiu violent a izbucnit la o fabrica de uleiuri si vopseluri din Orastie. Zeci de pompieri au intervenit aproape 24 de ore pentru stingerea flacarilor.

Exit mobile version