Opinia Timisoarei

A murit subprefectul de Timis. Elena Popa era infectata cu COVID

TIMISOARA. Subprefectul de Timis Elena Popa s-a stins duminica, dupa ce a fost infectata cu coronavirus inca de la finele lunii decembrie.

CITESTE SI: Cea mai mare rata de infectare cu COVID din Romania e in Timis. Avem peste 200 de imbolnaviri cu coronavirus si 2 morti, in ultimele ore. Localitatea cu peste 8 la mie incidenta de cazuri 

CITESTE SI: Se schimba strategia de vaccinare impotriva COVID-19 in Romania. Urmatoarele locuri libere pe platforma, rezervate pentru varstnici, bolnavi cronici si persoane cu handicap

Aceasta a fost internata in 28 decembrie, cu febra, fara gust, fara miros. A facut o forma severa de COVID, iar la scurt timp starea ei de sanatate s-a inrautatit. De mai multe zile era internata in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes, unde a fost intubata.

In ciuda eforturilor medicilor, Elena Popa a murit.

Ea a fost numita subprefect de Timis in ianuarie 2020, completand alaturi de Mircea Bacala si Liliana Onet echipa de conducere a Prefefcturii Timis.

Inainte de a deveni reprezentant al Guvernului in teritoriu, Elena Popa a activat ca functionar in cadrul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis.

Exit mobile version