Opinia Timisoarei

A murit sotia barbatului ucis de Ionel Boldea la Faget. Femeia a stat internata la Terapie Intensiva la Timisoara timp de 3 zile

TIMISOARA. S-a stins la spital femeia lovita cu bestialitate de Ionel Boldea, in atacul de la Faget.

Aceasta a fost adusa cu elicopterul la Spitalul Judetean din Timisoara in cursul zilei de miercuri. A intrat imediat in operatie, iar medicii au facut tot posibilul sa ii salveze viata. A fost internata la Terapie Intensiva, unde s-a stins in cursul zilei de sambata.

„Din pacate, am fost anuntati de colegii de garda de la sectia de terapie intensiva, acolo unde a fost internata victima, in urma agresiunii de la Faget care s-a stins din viata in urma cu cateva minute. Traumatismele au fost grave inca de la internare, agresiunea a fost extrem de dura”, a spus Marius Craina, directorul Spitalului Judetean din Timisoara.

CITESTE SI: Crima intr-un oras din Timis. Un barbat a fost injunghiat mortal, iar sotia lui a fost grav ranita 

Va reamintim, aceasta se plimba cu sotul sau printr-un parc din Faget, miercuri dimineata. In acel moment, cei doi au fost atacati de Ionel Boldea. Barbatul de 57 de ani a murit pe loc, iar femeia in varsta de 59 a ajuns in stare grava la spital.

CITESTE SI: Ucigasul de la Faget a fost retinut. Consumase cocaina, amfetamina si marijuana inainte de a comite crima. Video 

***

Ionel Boldea este acuzat de omor si tentativa de omor, dupa ce in cursul zilei de miercuri a ucis un barbat si a ranit-o grav pe sotia acestuia.

Miercuri dimineata, in jurul orei 8, acesta s-a intersectat cu un cuplu intr-un parc din Faget. Din senin, s-a napustit asupra oamenilor si a inceput sa ii loveasca in repetate randuri cu pumnii si picioarele, dar si cu un obiect contondent. Dupa ploaie de lovituri, barbatul a murit pe loc, iar sotia sa a ajuns in stare grava la spital.

Imediat dupa crima, Ionel Boldea s-a urcat pe o bicicleta si a plecat spre Temeresti, localitate in care a luat la bataie o alta femeie. A lovit-o violent cu pumnii si cu un bat, pana a lasat-o lata. Barbatul a plecat din nou cu bicicleta, iar in drum s-a intalnit cu alte doua persoane pe care le-a luat la bataie.

Apoi, cu politistii pe urme, criminalul s-a baricadat intr-o casa. A fugit insa cu masina ce se afla in curte si cu care a trecut prin portile de lemn ale gospodariei. La un moment dat, in timp ce gonea, a pierdut controlul volanului si a iesit cu masina in camp. S-a dat jos si a luat-o la fuga, ascunzandu-se intr-o padure din apropiere.

Barbatul a fost prins in noaptea de miercuri spre joi, in timp ce conducea o alta masina furata si se indrepta spre satul natal, Bichigi. Acesta le-a spus politistilor ca o icoana care „i-a dat o forta inumana” l-a indemnat sa „faca rau”.

Barbatul a fost dus la Spitalul Municipal din Timisoara, unde i s-au recoltat probe biologice, iar in urma testelor toxicologice s-a constatat ca acesta consumase cocaina, amfetamina si marijuana.

Magistratii de la Tribunalul Timis au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Ionel Boldea, pentru acuzatiile de omor si tentativa de omor.

Exit mobile version